Muuta tietoa

SLHS ja Suomen Hostellijärjestö aloittivat yhteistyön

Suomen Linja-autohistoriallinen Seura on liittynyt Suomen Hostellijärjestön (vuoden loppuun asti Suomen Retkeilymajajärjestö) jäseneksi. Pitkäjänteinen, monipuolinen ja molempia osapuolia hyödyttävä yhteistyö mahdollistaa jäsenkunnallemme entistäkin edullisemmat mahdollisuudet laadukkaaseen matkailuun Suomessa ja maailmalla. Suomessa on lähes 50 Suomen Hostellijärjestön tasokasta Hostellia Helsingin keskustasta erämaan hiljaisuuteen ja rauhaan, Ahvenanmaalta aina karun Inarinjärven rannoille.

SLHS:n monipuolisella jäsenkortilla on kotimaan matkailu ollut todella edullista ja jäsenkorttiamme näyttämällä säästämme merkittäviä summia vuodessa. Nyt saamme jäsenkortillamme 10 % alennuksen suoraan myös kaikista kotimaan Hostel International-yöpymisistä.

SLHS:n jäsenet saavat myös kansainvälisen hostellikortin alennettuun hintaan 15 €/vuosi (norm. 20 €) ja 30 €/2vuotta (norm. 40 €). Kansainvälinen hostellikortti on kätevä ulkomaan matkaajille, sillä se oikeuttaa vähintään 10 % majoitusalennukseen yli 3 500 HI-hostellissa ympäri maailman.

Hostel-jäsenetumme ovat voimassa 12.9.2013 alkaen. SLHS ja Hostellit toivottavat kaikille edullisia, hauskoja ja turvallisia matkoja! Muistakaahan käyttää matkoillanne linja-autoa!

www.hihostels.fi

Suomen Linja-autohistoriallinen Seura ja Postimuseo aloittavat yhteistyön

SLHS ja Postimuseo ovat solmineet merkittävän sopimuksen, joka mahdollistaa entistä laajemman yhteistyön maamme postiautoliikenteen historian tallentamiseksi ja tutkimiseksi. Yhteistyö on pitkäjänteistä valokuvien, haastattelujen ja esineiden keräämistä museon kokoelmiin ja erilaisiin yhteisiin tapahtumiin osallistumista.

SLHS:n toimintaa tullaan käsittelemään Postimuseon julkaisuissa sekä nettisivuilla ja vastaavasti kerromme Postimuseon toiminnasta myös Hetkussa. Otamme vastaan postiautoliikenteeseen liittyviä valokuvia sekä kirjallisessa tai sähköisessä muodossa olevia haastatteluja. Tarkoituksenamme on saada talteen valokuvat kaikista maassamme liikkuneista postin linja-autoista. Meitä kiinnostavat myös vanhat aikataulut, valokuvat henkilöstöstä, kalustosta, arkisesta työstä ja vaikkapa onnettomuuksista.

Tulemme yhteistyössä suunnittelemaan kuva-aineiston tallentamista niin että Elkan ja Postimuseon valtavat kuvakokoelmat täydentyvät edelleen ja ovat joustavasti Seuran jäsenten käytettävissä. Uutta aineistoa tullaan jatkossa tallentamaan molempien talojen sähköisiin arkistoihin.

Mikäli olet kiinnostunut maamme postiautoliikenteestä ja sen historian tallentamisesta, voisit olla yhteydessä Seuran puheenjohtaja Antti Perälään, puh. 0440 9673 66 tai antti.perala(at)kolumbus.fi

Lisätietoja Postimuseosta: www.postimuseo.fi

Yhteistoimintasopimus K1-Katsastajat Oy:n kanssa

Jäsenkortti on K1Katsastusasemilla perhekohtainen etu, voit siis katsastaa samalla hinnalla myös lähiomaistesi henkilöautot. K1Katsastajat tarjoaa Seuran jäsenkortilla kilpailukykyiset hinnat myös pikkubussien ja linja-autojen katsastuksille ja jarrutarkastuksille. Käytä SLHS:n arvostettua jäsenkorttia ja säästät myös katsastuskuluissa!
KATSO LISÄÄ »