Osastot // Pohjois-Savo

Mikäli olet tulossa vierailemaan Pohjois-Savon osastoon (Volvo, Mestarinkatu 3) julkisilla liikennevälineillä, soitatko aluepäällikkö Risto Pennaselle, hän noutaa tarvittaessa linja-auto- tai rautatieasemalta.

Toimihenkilöt

Aluepäällikkö: Risto Pennanen, puh. (0400) 446 766, retro.risto at gmail.com

Kartta

Mestarinkatu 3, Kuopio


Toiminta Varkaudessa

Pohjois-Savon osaston alaisuuteen perustettiin lauantaina 20.4.2013 Varkauden satelliittiosasto, jonka pääpaikkana on Varkauden ABC:n neuvotteluhuone. Perustamiskokouksessa oli paikalla 23 jäsentä. Asiamiehenä on Mikko Rissanen Varkaudesta. Ohjelma laaditaan yhteistyössä Pohjois-Savon osaston kanssa. Toimintaan ovat kaikki tervetulleita, aluksi väkeä odotetaan Varkauden, Pieksämäen ja Suonenjoen alueilta.

Toiminta Iisalmessa

2013 SLHS aloitti toimintansa myös Iisalmessa. Tilaisuuksiimme ovat kaikki linja-autoliikenteestä sekä kirjasto- tai myymäläautoista ja niiden historiasta kiinnostuneet yrittäjät, kuljettajat ja harrastajat. Väkeä toivotaan mukaan koko Ylä-Savon alueelta. Lisätietoja aluepäällikkö Risto Pennanen, puh. 0400 446 766, retro.risto at gmail.com

Lahjoitus maaliskuussa 2016

SLHS:n Pohjois-Savon osasto sai Postin linja-autoliikenteen historiaan liittyvinä lahjoituksina Postilinjojen kuljettajan työasun (takki ja housut) 1990-luvulta; nämä lahjoitti eläkkeelle jäänyt Kuopion Liikenteen kuljettaja, joka oli aiemmin ollut Postilinjoilla.

Pohjois-Savon osasto sai myös seuran Pohjois-Karjalan osastolta Buscom rahastuslaitteen, laukun, käyttöohjeet, autotelineen, lisänäytön ja tilitysilmoituksia. Lisäksi saimme Gold Linen kravatin ja Almex A mallin käyttöohjeet. Käyttöohjeesta voi saada kopion.


Jäsenillat ovat kuukauden ensimmäisinä keskiviikkoina, pääsääntöisesti Kuopion Volvon tiloissa Mestarinkadulla. Tarkempi ohjelma vahvistetaan myöhemmin.

Osaston tulevat tapahtumat

Ei tapahtumia.