Kaikkien osastojen tapahtumat näkee myös kuukausittaisesta kalenterista Tapahtumat-sivulla.

Tapahtumakalenteriin sekä Ajankohtaista-sivulle tulevat tiedot sekä niiden muutokset voi lähettää slhs-verkkosivujen päivittäjälle osoitteella: palaute.slhs-nettisivut@europe.com

 

 

Osastot

Suomen Linja-autohistoriallinen Seura toimii Suomessa vakinaisesti yli 20 paikkakunnalla 24 osaston voimin. Osastotoimintamme on kaikille Seuramme jäsenille vapaata järjestötoimintaa ja jokaisella jäsenellämme on mahdollisuus osallistua kaikkien osastojemme toimintaan. Normaaleihin jäseniltoihimme ei tarvitse etukäteen ilmoittautua, matkoistamme on yleensä erilliset ohjeet.

Olemme aloittaneet huhtikuussa 2013 osastotoiminnan myös Savonlinnassa, jossa toimii Itä-Savon osasto. Syksyllä 2013 teimme jo perinteeksi muodostuneen toimintamme esittelykierroksen Lapin alueella sekä esittelemme toimintaamme mm. Lieksassa, Iisalmessa, Raahessa ja Kuusamossa.

Toimintamme tehostamiseksi etsimme aluepäällikön tehtävistä kiinnostuneita henkilöitä Itä-Savoon (Savonlinna). Länsi-Uudenmaan (Lohja, Raasepori) ja Keski-Pohjanmaan (Pietarsaari, Kokkola) osastoille etsimme mieluimmin myös ruotsia puhuvia henkilöitä.